Ons TFT

Wij zijn heel blij dat wij een team van mensen hebben die ons kan vertegenwoordigen in Nederland. Dit team zijn onze handen en onze voeten in Nederland. Zij kunnen gaan waar wij vanuit Spanje even niet bij kunnen zijn. Fijn om mensen achter ons te hebben die mee bidden en mee denken! Als wij het even niet meer zien zitten helpen zij ons met een luisterend oor en gebed!

Els en Erik Douma

elserik-small

We kennen Alke en Nellie van de kring in onze oude gemeente Den Haag. Tegenwoordig wonen we in Delft.
‘We hebben bewondering voor Alke en Nellie die het vertrouwde hebben opgegeven om het onbekende tegemoet te gaan in vast vertrouwen. We zijn daarom ook blij dat we in de vorm van het thuisfrontteam hen hierin bij kunnen staan’. Els is voorzitter. Erik vervult in het team de rol van PR.

Ytzen Lont

fotoytzen

Alke en Nellie ken ik al lange tijd vanaf het begin van mijn studententijd. Alke en ik zijn huisgenoten geweest in een gezellig studentenhuis in Den Haag. Al gauw kwam Nellie in beeld. Beide konden het goed vinden in Den Haag en bleven er tot mijn grote plezier wonen. Na met Alke en Nellie in een alphacursus te hebben meegedraaid merkte ik bij hen een verandering. Ik zag dat in hen meer en meer het idee groeide om de blijde boodschap, het evangelie, over te brengen aan de mensen om hen heen. Ze wilden het missionair leven een centrale plek laten innemen. Ongeveer twee jaar geleden ontstond het plan om hun leven te wijden aan de zending. Ze vonden bij de bijbelschool een goede start en toerusting voor dat leven. Ik wil hen hier graag in ondersteunen. Hierbij laat ik mij inspireren door Efeziërs 4: een deel van het lichaam van Christus zijn teneinde elkaar te helpen het nieuwe leven te vinden. Mijn rol binnen het TFT is PR.

Nelleke de Ruijter (contactpersoon financiële zaken)

nelleke

Ik heb Alke en Nellie leren kennen in de huiskring van de kerk toen zij nog in Den Haag woonden. Ik zelf ben opgegroeid in Den Haag en ben werkzaam als apothekersassistente. Binnen het thuisfrontteam ga ik me vooral bezig houden met de financiële zaken. Ik vind het mooi om bij Alke en Nellie te zien hoe zij in alles op God vertrouwen, hoe Hij hun leven leidt.

Anne en Nienke Fennema (Contactpersonen Emmeloord)

Alke en Nellie hebben iets meer dan een jaar in Emmeloord gewoond voordat ze vertrokken naar Spanje. We mochten meemaken hoe zij in een spannende en onzekere tijd, bleven vertrouwen op het plan en de leiding van God. Het was bijzonder om mee te mogen maken.

Wij willen als contactpersonen in Emmeloord de band die is ontstaan tussen Alke en Nellie en onze kerkelijke gemeente, ondanks de voor mensen grote afstand, graag warm houden en hun werk van harte ondersteunen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

wat wij meemaken, doen en meer…

%d bloggers like this: